Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare voor het eerst terug in Jan Breydel: “Dat wordt speciaal”

Obbi Oulare applaudisseert

Club Brugge speelt zondag een beladen match tegen Royal Antwerp FC en dat wordt wellicht een speciale wedstrijd. Voor Obbi Oulare wordt het al zeker een match om naar uit te kijken. Hij komt voor het eerst sinds zijn vertrek bij Club in actie in het Jan Breydelstadion.

“Daar is het voor mij allemaal begonnen en het is de eerste keer dat ik er terugkeer. Dat wordt heel speciaal”, blikt Oulare vooruit in Het Laatste Nieuws. “Ik ken Simons nog, Vormer ook, Vanlerberghe en Cools van bij de nationale ploegen. Refaelov heeft zelfs voor mijn trouwringen gezorgd. Hij heeft een zaak in Brugge.”

Zonder zijn transfer naar Watford in 2015, had de 21-jarige mogelijk nu de eerste spits van Club kunnen zijn. Ivan Leko kiest tegenwoordig met Wesley voor een gelijkaardig type. “Zeker zullen we dat nooit weten, misschien wel, misschien niet. We zijn min of meer hetzelfde soort speler. Hij had wat tijd nodig om zich aan te passen, maar ik vond hem vorig jaar ook al goed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws