Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare heeft nog altijd spijt van vertrek: “Dan was ik nu nog bij Club Brugge”

Obbi Oulare (Club Brugge)

Het duel tussen Club Brugge en Antwerp voor zondag betekent ook de terugkeer van Obbi Oulare naar het Jan Breydelstadion. De spits brak in 2014 door bij Blauw-Zwart en leek op weg om een chouchou van de fans te worden, tot hij onverwachts in de zomer van 2015 voor 8 miljoen euro naar Watford verkaste. Daarna raakte zijn carrière in het slop.

Oulare heeft er dan ook nog altijd spijt van dat hij Club zo snel verlaten heeft. “Achteraf is het makkelijk praten. De Premier League was mijn droom, Club had net twee nieuwe spitsen gehaald. Als ik er slaagde, was ik supergelukkig geweest, maar ik heb een belangrijke les geleerd en ben er wijzer door geworden”, blikt hij terug in Het Laatste Nieuws.

“Hadden bepaalde mensen uit mijn omgeving (Mogi Bayat red.) niet aan me gesleurd en getrokken, was ik nu waarschijnlijk nog bij Club Brugge. Ik was nog maar 18 en besefte het niet allemaal zo goed. Ik was een beetje naïef en vertrouwde 100 procent op mijn entourage. Maar daar heb ik nu geen contact meer mee. We hebben geen ruzie gemaakt, maar de samenwerking is stopgezet. Er gaat nu eenmaal veel geld in het voetbal om en iedereen kijkt naar zijn zakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws