Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw slecht nieuws voor Fran Brodic

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic was afgelopen seizoen dé doelpuntensensatie bij de beloften van Club Brugge. De 20-jarige Kroaat vond elke week meermaals de weg naar doel bij de ploeg van Sven Vermant, maar speelkansen bij het eerste elftal bleven uit. Via een uitleenbeurt aan Roeselare moet de veelbelovende aanvaller laten zien dat hij klaar is voor het echte werk, maar voorlopig komt daar niets van in huis.

Nadat zowel Michel Preud’homme als Ivan Leko de jonge Brodic doorstuurden, was ook ex-Roeselare-trainer Arnauld Mercier niet wild van de spits. Onder zijn bewind mocht de Brugse huurling enkel in de met 0-4 verloren match tegen Beerschot-Wilrijk één helft opdraven. Voor het overige moest hij tevreden zijn met een plaatsje op de bank.

Brodic – die vóór het seizoen aangaf dat hij topschutter wil worden in 1B – hoopte vurig op beterschap bij de komst van nieuwe trainer Dennis van Wijk, maar heeft wat dat betreft al snel slecht nieuws gekregen. De Nederlandse coach nam Brodic tijdens de voorbije twee wedstrijden immers niet eens op in de wedstrijdselectie.

Bovendien heeft Van Wijk niet meteen redenen om zijn ploeg om te gooien, aangezien de laatste twee matchen (tegen Lierse en Union) winnend werden afgesloten. Onze andere huurling op Schiervelde, Laurent Lemoine, geniet wél het vertrouwen. De 19-jarige centrale verdediger stond al voor de derde keer op rij in de basis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws