Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijke onthulling Preud’homme: “Ik lig nog onder contract bij Club”

Michel Preud'homme wordt in de lucht gegooid

Michel Preud’homme geniet een dikke vier maanden na zijn vertrek bij Club Brugge nog altijd van de rust in zijn villa in Bordeaux. De voorbije weken kwam hij wel opnieuw wat meer in de spotlights. Zijn naam viel voorzichtig na de trainersontslagen bij AA Gent en Anderlecht.

Maar bij de aartsrivaal uit Brussel zal Preud’homme nooit aan de slag gaan. “Neen, dat denk ik niet. We respecteren elkaar, maar we zijn niet voor ­elkaar gemaakt, denk ik. Zij zeggen dat en ik zeg dat ook. Na Standard, Gent en Brugge ook nog Anderlecht trainen, dat ligt heel moeilijk”, aldus MPH in Het Nieuwsblad.

Bovendien is Preud’homme letterlijk nog gebonden aan Club. “Trouwens, ik lig nog altijd onder contract in Brugge. Nog twee jaar. Ze betalen me niet, want ik had een clausule die stipuleerde dat ik kon stoppen als ik dat wilde. Maar als ik nu ergens aan de slag zou gaan, moet die club of dat land wel met Club ­Brugge onderhandelen. Er staat een ­afkoopsom in.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws