Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oostende-aanhang is woedend op uitzinnige Club-fans: “Een schande”

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

Club Brugge won zondagavond een hoogst vermakelijke partij voetbal met 2-3 op het veld van rode lantaarn KV Oostende. Vooral de winning goal van Anthony Limbombe diep in de blessuretijd en de daarmee gepaard gaande taferelen zorgden voor ergernis bij de supporters van de Kustboys.

Zoals wel vaker het geval is, was het uitvak in de Versluys Arena voor de Club-fans te klein om alle geïnteresseerde supporters te voorzien van een plekje in het stadion. Gevolg: heel wat Brugse supporters die elders in het stadion opdoken, zowel in de thuisvakken als in de hoofdtribune.

En waar de Brugse ‘incognito’ fans zich na 25 seconden voetballen nog ietwat konden inhouden bij de goal van Ruud Vormer, was dat in minuut 93 wel even anders. Met een explosie van Blauw-Zwarte vreugdegolven tot gevolg, verspreid over het hele stadion. De KVO-aanhang trekt aan de alarmbel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws