Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Nog een paar weken doorbijten en de titel is binnen voor Club Brugge”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is autoritair leider in de Jupiler Pro League, dat is wel het minste dat je kan zeggen. Het heeft na een 30 op 33 al acht punten voorsprong op zijn eerste achtervolger. En dat is ook nog eens Sporting Charleroi, want zowat elke andere topclub stelt teleur. De dichtste titelconcurrent is Anderlecht en dat staat al op twaalf punten.

“Er is meer dan alleen maar die sterke reeks van 30 op 33. Er is ook de voorsprong die oploopt. Dan kijk je naar de rangschikking, zie je de namen en denk je: wie van de achtervolgers gaat nog kunnen wedijveren met Club?”, stelt Jacky Mathijssen, coach van Club van 2007 tot 2009, in VISTA!.

“Dan moet je al – met alle respect – een flink stuk afzakken. Nog een paar weken doorbijten en de titel is binnen”, concludeert Mathijssen dan ook.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws