Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet in selectie tegen Gent, dit is er precies aan de hand met Clasie

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge haalde op het einde van de zomerse transferperiode niemand minder dan Jordy Clasie naar het Jan Breydelstadion. Toch blijft het voorlopig nog even wachten op de Nederlandse middenvelder.

Tot dusver kwam Clasie in totaal amper dertig minuten in actie in het shirt van Club Brugge. Thuis tegen KV Mechelen (2-0 winst) en op het veld van Moeskroen (2-1 verlies) mocht de 26-jarige huurling van Southampton invallen.

Afgelopen weekend behoorde Clasie niet eens tot de wedstrijdselectie van Ivan Leko. De Nederlander ontbrak omwille van een blessure. Het Nieuwsblad meldt dat Clasie met knieproblemen kampt. Het is niet duidelijk wanneer hij opnieuw fit zal zijn, maar de interlandbreak komt alleszins niet ongelegen voor onze nieuwkomer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws