Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Na serieuze tegenvaller Poulain krijgt Club Brugge ook goed nieuws

Brugse Beer met vingertje

Maandag raakte bekend dat Benoît Poulain 6 weken aan de kant staat met een ontwrichte schouder. Een serieuze streep door de rekening van Ivan Leko, want de 30-jarige Fransman is uitermate geschikt voor de driemansdefensie die de Kroaat hanteert in zijn 3-5-2 systeem. Dinsdag viel er echter ook positief nieuws te horen uit de ziekenboeg.

Zo traint Saulo Decarli opnieuw mee met de groep. De 25-jarige Zwitser moest voor de Slag om Vlaanderen tegen AA Gent verstek laten gaan, maar is intussen aan de beterhand. Normaal gesproken vormt de zomeraanwinst samen met Stefano Denswil en Brandon Mechele de komende weken de verdediging.

Al zal Leko ongetwijfeld ook al aan een back-up plan gedacht hebben voor wanneer één van hen niet beschikbaar is. “Leko zal zich toch eens in de haren krabben, want Poulain is met zijn ervaring en intelligentie de beste rechtsvoetige verdediger van Club Brugge. Gezien de aarzelende debuutweken van Saulo Decarli bij Club is zijn blessure een dikke tegenvaller”, oordeelt Het Nieuwsblad.

“Als er nu iets zou gebeuren met Decarli of Mechele, zal Dion Cools een rijtje worden teruggeschoven. Al kan ook Timmy Simons komen depanneren. Zomeraanwinst en Servische belofte Erhan Masovic is nog niet klaar voor het grote werk en de Colombiaan German Mera is dan weer een linkspoot”, besluit de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws