Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder vergelijkt supporters Club Brugge met die van Anderlecht: “Alsof je in een bibliotheek speelt”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge won zondagnamiddag met 1-0 van Antwerp en kon daarbij zoals altijd rekenen op een fanatieke twaalfde man. Iets waar de supporters van Anderlecht wat van kunnen leren, zo oordeelt Jan Mulder.

Na ‘hoopgevende’ matchen tegen KV Mechelen en Paris Saint-Germain was Mulder enorm teleurgesteld in de eerste helft van Paars-Wit tegen KRC Genk. “Onbegrijpelijk! Waarom niet een beetje meer drive? Ze hebben een nieuwe trainer, ze spelen een ander spel en dan in de derde wedstrijd zie je al een uitgebluste ploeg. Ik vind dat toch een behoorlijk zorgelijke situatie”, aldus de Nederlandse analist.

Mulder wijst daarbij ook met de vinger naar de tamme fans in het Astridpark. “Het ligt ook een beetje aan het publiek. Als je dat vergelijkt met het publiek van Brugge… Die jagen de boel op. In Anderlecht is het alsof je in een bibliotheek speelt hé! Een klein beetje meer beleving, dat vind ik echt”, foetert het icoon van de recordkampioen in de studio van PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws