Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Mijn vrouw vraagt zich af of ik niet met Club ben getrouwd”

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

In de voetbalwereld is er in de loop der jaren veel veranderd. Zo zijn er nog maar weinig spelers die hun hele leven aan één club wijden. Club Brugge heeft wel nog zo’n boegbeeld rondlopen. Pascal Plovie stond als speler van 1984 tot 1996 onder contract bij Club en ademt als materiaalman nog altijd Blauw-Zwart.

Volgens Plovie was de liefde voor Club onvermijdelijk. “Ik ben geboren en getogen in de Brugse Titecastraat, de straat vlak achter De Klokke van destijds, waar Club tot midden de jaren zeventig zijn thuiswedstrijden speelde. Ik was voorbestemd …”, vertelt hij in Deze Week.

En de toewijding van Plovie aan Club gaat ver. “Mijn vrouw vraagt me weleens of ik eigenlijk met haar of met Club Brugge getrouwd ben, maar het is sterker dan mezelf. Mijn jaarlijkse vakantie beperkt zich steevast tot slechts vijf dagen. Langer hou ik het niet uit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws