Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Meunier alweer gelinkt aan Engelse grootmacht’

Thomas Meunier (Club Brugge)

Het is bijzonder snel gegaan voor Thomas Meunier het voorbije jaar. Tijdens het EK 2016 verkaste de rechtsachter van Club Brugge naar Paris Saint-Germain. Terwijl de meesten verwachten dat Meunier op zijn minst een aanpassingsjaar nodig zou hebben en niet vaak zou spelen, veroverde hij al vrij snel een basisplaats.

Dit seizoen gaat het een stuk moeizamer door de komst van Dani Alves. En dat frustreert Meunier toch een beetje. “Ik wil elke match spelen, of het nu tegen Gueugnon, Niort of Bayern München is”, gaf hij onlangs toe aan L’Equipe.

En in Engeland zijn die woorden ook aangekomen. The Sun linkt Meunier meteen opnieuw aan Manchester United, waar hij in beeld zou zijn als opvolger voor Antonio Valencia. De Engelse tabloid beschrijft Meunier bovendien als een fan van United, dat ‘alert’ zou moeten zijn door de uitspraken van de Rode Duivel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws