Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mendoza blikt terug op fenomenale avond in San Siro: “Ik moet hen bedanken”

San Siro

22 oktober 2003, 20u45. Het Club Brugge van coach Trond Sollied moet het opnemen tegen de titelverdediger van de Champions League: AC Milan. Negentig minuten later is het Blauw-Zwarte mirakel van San Siro een feit. Met dank aan ene Andrés Mendoza.

Als er één moment uit zijn carrière is dat Mendoza nooit meer zal vergeten, dan is het wel zijn treffer met buitenkantje links tegen AC Milan. “Over dat doelpunt word ik nog steeds overal aangesproken. Ook in Peru. Winnen op Milan was helemaal onverwacht. Allemaal monsters ginder: Kaka, Rivaldo,…”, vertelt de spits aan Sport/Voetbalmagazine.

“‘Niks van aantrekken, jongens’, zei Sollied vooraf. En dan moet ik toch alle ploegmaats danken, want als die avond niet iedereen zich de ziel uit het lijf rent en Dany Verlinden achterin niet alles stopt, winnen we niet en heeft niemand het nog over dat doelpunt”, beseft Mendoza. Onderstaand nogmaals zijn onvergetelijke goal.

Mendoza scoort tegen AC Milan

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws