Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert vindt dat deze Club-speler Rode Duivel moet worden: “Hij verdient het”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is met 27 op 30 de autoritaire leider in de Jupiler Pro League en dat doet het bovendien met de nodige Belgen in het basiselftal. Maar in de nationale ploeg is Blauw-Zwart helaas niet vertegenwoordigd. Vincent Mannaert vindt dat op zijn minst één speler wel een selectie zou verdienen.

“Hans Vanaken heeft een niveau en een constante in zijn prestaties bereikt die mij doen zeggen dat hij een plaats in de selectie van de Rode Duivels verdient”, stelt de manager bij RTBF. “Maar de concurrentie is enorm.”

“Het succes van de Duivels is wel goed voor de Belgische markt. De Jupiler Pro League is een vitrine geworden en we kunnen spelers voor hogere sommen verkopen, zelfs al moeten we op dat vlak Nederland nog bijbenen. Maar dat is een werk van lange adem: de Nederlanders hebben een traditie die buigt op drie WK-finales en kunnen zich beter verkopen. In België moeten we nog meer trots zijn op wat we verwezenlijken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws