Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert over twee zomertransfers: “Ze zijn niet klaar”

Erhan Masovic op eerste training Club Brugge

Club Brugge toonde zich tijdens de voorbije transferperiode érg bedrijvig. Blauw-zwart haalde heel wat nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, onder hen ook Riley McGree en Erhan Masovic.

De twee jonge spelers staan te boek als grote talenten, maar wisten zich voorlopig nog niet door te zetten bij het eerste elftal van Club Brugge. McGree en Masovic moeten zich bewijzen bij de beloften.

In een gesprek met Sport/Voetbalmagazine verdedigt CEO Vincent Mannaert de transferpolitiek van Club. “Masovic is een van de grootste talenten van Servië, McGree van Australië. Je hoopt dat die direct klaar zijn voor een nieuwe stap, zoals Dennis, maar dat blijkt niet zo.”

“We moeten dus wat geduld hebben. Intern heb ik al gezegd dat we ons de volgende keer nog beter de vraag moeten stellen of het verschil met wat we hebben groot genoeg is om de investering te doen? Als we het uitlenen beperken moet je die zelfreflectie hebben”, besluit Mannaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws