Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maakte Anderlecht een goeie keuze met Vanhaezebrouck? Meunier geeft het antwoord

Thomas Meunier (Club Brugge)

RSC Anderlecht stelde dinsdagnamiddag Hein Vanhaezebrouck officieel voor als nieuwe hoofdcoach. Thomas Meunier – die binnenkort met PSG voor het Champions League treffen afzakt naar het Astridpark – vindt dat de Belgische recordkampioen een goeie keuze gemaakt heeft.

Eerst en vooral hoopt onze gewezen rechtsachter dat hij op bezoek bij Anderlecht nog eens een basisplaats krijgt. “Ja, ik ben ongeduldig om nog eens in België te spelen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Misschien mag ik nog eens starten. We zien wel. Vorig jaar had ik het geluk om vaak te spelen in de Champions League door de blessure van Aurier. Dat was een heel mooie ervaring en ik zou ze graag herhalen.”

Paars-Wit kon dit seizoen nog niet overtuigen, maar Meunier denkt dat Vanhaezebrouck daar verandering in kan brengen. “Anderlecht zag ik zondag nog aan het werk tegen Standard. Geen bijster goede wedstrijd. Ze zitten niet in hun beste periode, maar intussen hebben ze een nieuwe coach. Ik denk wel dat Vanhaezebrouck iets kan bijbrengen.”

“Als een club een nieuwe coach haalt, is er altijd een boost”, oordeelt de ex-Bruggeling in Het Nieuwsblad. “Het is dui­delijk dat Anderlecht niet in zijn beste vorm zit, al moeten we wel op onze hoede zijn. Vanhaezebrouck heeft de capaciteiten om daar iets neer te zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws