Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Limbombe komt met uitleg voor vreemde rode kaart

Anthony Limbombe (Westkapelle - Club Brugge)

Het was een vreemd beeld: Anthony Limbombe die vlak nadat hij de beslissende 2-3 maakte op het veld van Oostende tegen rood aanliep omdat hij zijn truitje uittrok. Na de match legde Limbombe uit wat er gebeurde.

“Bij mijn goal was ik zo euforisch dat ik mijn truitje uittrok, maar ik dacht er jammer genoeg niet bij na dat ik reeds een gele kaart had, die ik trouwens volledig onterecht vond”, aldus Limbombe op de officiële website van Club Brugge.

Nu mist Limbombe het treffen met Antwerp. “Zo mis ik jammer genoeg het duel volgende week tegen mijn broer (Stallone Limbombe speelt bij Antwerp, nvdr), maar dat is nu eenmaal voetbal. Ik ben vooral blij dat we opnieuw een goede teamprestatie hebben neergezet”, besluit onze matchwinnaar. Opvallend: Leko vond de rode kaart van Limbombe “top”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws