Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko vol vertrouwen: “Ik geloof dat we in Anderlecht kunnen winnen”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge won zondagnamiddag met 4-1 van STVV en lijkt op die manier klaar voor de topper van volgende week. Dan gaat Blauw-Zwart op bezoek bij Anderlecht. Trainer Ivan Leko zal alvast zijn stinkende best doen om voor het eerst in bijna twintig jaar te gaan winnen in Brussel.

“We rekenen niet en proberen ook niet te dromen. We zullen de match voorbereiden zoals altijd. Ik geloof in mijn ploeg en geloof dat we daar kunnen winnen”, vertelt Leko op de webstek van Club Brugge.

Dat Club het traditioneel moeilijk heeft in het Constant Vanden Stockstadion kan Leko niets schelen. “We hebben de traditie tegen, maar dit seizoen hebben we al enkele tradities doorbroken: ook op Zulte Waregem en Kortrijk hebben we immers gewonnen. We zullen er in elk geval alles aan doen om het beste Club Brugge te zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws