Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko tovert verrassing uit zijn hoed bij selectie tegen Antwerp

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Na 5.005 dagen zonder confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp is het zondag eindelijk weer zover. Onze coach selecteerde voor het ongetwijfeld beladen duel tussen Blauw-Zwart en The Great Old onderstaande namen. 

Het zag er lang naar uit dat Stefano Denswil sowieso niet speelklaar zou geraken door de enkelblessure die hij opliep in de eerste helft tegen KV Oostende, maar de centrale verdediger maakt dan tóch deel uit van de Brugse selectie.

Al wil dat niet zeggen dat de Nederlander daarom ook aan de wedstrijd zal beginnen. Het logische alternatief is German Mera, die goed inviel in de Versluys Arena. Jordy Clasie (knie) en Benoît Poulain (schouder) liggen in de lappenmand. Anthony Limbombe is zoals geweten geschorst door zijn rode kaart tegen KV Oostende.

Selectie Club Brugge voor match tegen Antwerp

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Mera, Palacios, Denswil, Cools, Decarli, Mechele en De Bock
Middenvelders: Vormer, Nakamba, Vanaken en Simons
Aanvallers: Dennis, Wesley, Vossen, Diaby, Refaelov en Vlietinck

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws