Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko spaart lof voor zijn spelers niet na 27 op 30

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge won zondag alweer voor de vijfde opeenvolgende keer. Deze keer ging KV Oostende, na veel weerwerk, voor de bijl met 2-3. Het rapport van Blauw-Zwart oogt momenteel wel érg rooskleurig met een puike 27 op 30, en dat beseft ook Ivan Leko.

“Ik vond dit een heel interessante wedstrijd. We waren de betere ploeg en domineerden vanaf minuut 1 tot de allerlaatste minuut”, vertelt Leko aan Sporza. “Tussen de twee grote rechthoeken was het zelfs één van onze beste partijen dit seizoen. We speelden als een echte leider en daar ben ik heel tevreden over.”

Dat het allemaal zó goed zou lopen in de competitie, had Leko op voorhand niet durven voorspellen. “Een 27 op 30 hadden we voor het seizoen niet vooropgesteld. Met zoveel jonge spelers en het vertrek van een aantal sterkhouders hadden we daar niet echt op gerekend. Chapeau voor mijn spelers, die fysiek top zijn en mede daardoor dit fantastische resultaat na tien speeldagen hebben verwezenlijkt”, besluit onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws