Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko moet twee basispionnen missen: “Genoeg spelers die een plaats verdienen”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge staat zondag alweer voor een topper, want dan komt met Antwerp de nummer drie in het klassement op bezoek in het Jan Breydelstadion. Ivan Leko hield de voorbije weken vast aan een vaste basiself, maar tegen de Great Old zal de Kroaat niet anders kunnen dan enkele wijzigingen door te voeren.

Anthony Limbombe is immers geschorst na zijn rode kaart op KV Oostende. Stefano Denswil viel aan de kust dan weer geblesseerd uit. “Hij was de eerste dagen van de week out en werkt nu een individueel programma af. We hopen hem te recupereren voor Genk, maar de match van zondag wordt moeilijk”, bevestigt Leko op de website van Club.

Toch baren die afwezigheden hem geen zorgen. “Ik heb genoeg spelers die bewezen hebben een plaats in de ploeg te verdienen. We spelen sterk en pakken punten door het collectief, dus het collectief zal zondag ook primeren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws