Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko legt uit waarom hij Horvath slachtoffert en voor Hubert kiest

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Voor het eerst dit seizoen kiest Ivan Leko niét voor Ethan Horvath in doel. Zijn weifelende match tegen KRC Genk bleek de druppel voor onze coach. Tweede doelman Guillaume Hubert krijgt daardoor zijn kans tegen Sint-Truiden. 

“Er was druk op Horvath”, legt Leko uit. “Hij heeft enkele hele goeie wedstrijden gespeeld, in andere matchen was hij niet zo goed met individuele foutjes. We denken dat dit een goed moment is om Hubert een kans te geven. Hij is goed bezig op training. Maar dat betekent niets voor de volgende weken of maanden.”

“Dat ik niet elke week van keeper kan veranderen? Mijn doelmannen zijn jong en als keeper moet je groeien, met foutjes. Op dit moment hebben we geen vaste nummer 1. Over enkele weken of maanden zien we wel wat er zal gebeuren met onze doelmannen”, besluit Leko bij Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws