Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko komt met opvallende mening over rode kaart Limbombe

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Het venijn zat hem zondagavond in de staart in de Versluys Arena. KV Oostende – Club Brugge leek op een billijk gelijkspel af te stevenen, maar daar besliste Anthony Limbombe en een ongelukkige deviatie van ex-speler Zinho Gano anders over. Onze linkerflank was dermate door het dolle heen dat hij even vergat dat hij al een geel karton achter zijn naam had staan. Ivan Leko reageert uitermate begripvol.

“Eerst en vooral is het een prachtige zege voor het team na een moeilijke match”, opent Limbombe op de officiële site. “We zijn blijven vechten tot het einde en uiteindelijk werden we daarvoor beloond. Voor mezelf vind ik het ook prachtig dat ik nu al twee keer in het slot matchwinnaar ben voor de ploeg. Mijn uitsluiting? Die eerste gele kaart was erg licht, en bij mijn doelpunt besefte ik pas nadat ik mijn shirt had uitgetrokken dat ik al een kaart achter mijn naam staan had. Toen was het natuurlijk al te laat.”

Desondanks is Leko niet boos dat Limbombe de match tegen Antwerp vanwege een vermijdbare schorsing moet missen. “Die rode kaart? Eigenlijk vond ik die top”, grijnst onze coach tegenover Het Nieuwsblad. “Sommigen zullen zeggen dat zoiets dom is, maar daar ga ik niet mee akkoord. Voetbal is emotie, voetbal is passie. Ik zie dat graag zo. Dat doelpunt was hét moment van de dag, dus ik kan heel goed begrijpen dat hij zijn shirt uittrok.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws