Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft goed nieuws voor bankzitters Club Brugge

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Na een weekje rust omwille van interlands hervat Club Brugge zondag zijn seizoen met een verplaatsing naar KV Oostende. Het verdedigt tegen de kustploeg zijn leidersplaats, waarbij het vier punten voorsprong heeft op dichtste achtervolger Charleroi.

Ivan Leko had alvast vrij goed blessurenieuws voor zondag. “Poulain en Clasie zijn niet fit. Het is niets ernstig bij Jordy, maar we nemen liever geen risico”, vertelde hij op zijn persconferentie. “De interlandbreak kwam ietwat ongelegen. We zaten in een goede flow, maar hopen dat we zondag die reeks gewoon verder zetten.”

De voorbije weken koos Leko voor een vaste basiself. Maar de trainer geeft aan dat hij dat niet zal blijven doen. “Onze sterkte is het collectieve en automatisme draagt daar toe bij. Maar je kan geen seizoen volmaken met 13 spelers”, klinkt het. Goed nieuws dus voor de bankzitters, die in de toekomst nog genoeg kansen zullen krijgen om zich te bewijzen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws