Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft een duidelijke mening over Anderlecht en Vanhaezebrouck

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Er wordt dezer dagen héél wat aandacht geschonken aan Anderlecht en zijn nieuwe trainer Hein Vanhaezebrouck. Toch is het Club Brugge dat trots aan de leiding staat in de Jupiler Pro League. Onze trainer maakt zich dan ook geen zorgen.

Over de ontwikkelingen bij Anderlecht had Leko op zijn wekelijkse persbabbel het volgende te zeggen: “Ik heb het gevolgd: een interessant verhaal”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Kroaat.

“Anderlecht heeft op papier de duurste kern en de beste trainer van België. Maar wat de concurrentie doet, zijn onze zaken niet. Ik geloof nog steeds dat wij op dit moment collectief de beste ploeg in België zijn. Wij kijken naar onszelf”, besloot Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws