Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko betreurt uitvallen Poulain, maar rekent nu op deze 2 spelers

Benoit Poulain (Club Brugge - Gent)

Club Brugge moet het nog een dikke maand zonder Benoît Poulain stellen. De Fransman viel tegen AA Gent uit met een schouderblessure, iets wat Ivan Leko betreurt.

“Het wegvallen van Poulain is heel jammer, want hij heeft personaliteit én kwaliteit”, aldus onze trainer in Het Laatste Nieuws. “We kunnen excuses zoeken en wenen, maar liever probeer ik met de anderen voort te doen.”

Leko kijkt in het bijzonder naar twee spelers: Saulo Decarli en German Mera. “Decarli heeft voor de break enkele goeie matchen gespeeld en andere jongens op die positie, zoals German Mera, worden elke dag beter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws