Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kleedkamerhumor bij Club Brugge: Butelle laat zien hoe clash tegen Antwerp ook bij spelers leeft

Ludovic Butelle megafoon (Club Brugge - Kortrijk)

Bijna 14 jaar hebben de fans van Club Brugge en Antwerp moeten wachten op een nieuwe confrontatie, maar zondag om half 3 is het eindelijk zover. In de pers leeft de match énorm, maar ook bij de spelers van Blauw-Zwart kijken ze uit naar de clash tegen de ploeg met stamnummer 1. 

Ludovic Butelle zien we dit seizoen niet tussen de lijnen en zelfs niet op de bank opduiken, maar de 34-jarige Fransman traint wel nog altijd mee op Jan Breydel. Vandaag deelde onze goalie op Instagram een amusante foto vanuit de Brugse kleedkamer: The Great Old? Timmy Simons is The Greater Old! 🙂

Timmy Simons The Greater Old

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws