Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel speelt gastheer voor de Rode Duivels

Jan Breydelstadion

De voorbije jaren was het Koning Boudewijnstadion steevast de thuishaven van de Rode Duivels, maar daar komt verandering in. Eind augustus werkte onze nationale ploeg al een kwalificatiematch tegen Gibraltar af op Sclessin en nu komen Roberto Martinez & co ook richting Brugge.

Volgens Sportwereld zal het Jan Breydelstadion op 14 november het decor zijn voor de oefenmatch tussen de Rode Duivels en Japan. De laatste keer dat de Belgen nog eens een oefenpot afwerkten op Brugse bodem dateert al van 2013, toen er met 2-1 gewonnen werd van Slowakije na doelpunten van Eden Hazard en Dries Mertens.

Voorlopig is het nog niet helemaal duidelijk in welk stadion onze nationale ploeg de komende jaren zal spelen, tenzij het Eurostadion alsnog gerealiseerd kan worden. In de afgelopen jaren speelden de Rode Duivels quasi altijd in Brussel, maar waren er ook uitstapjes naar onder andere Brugge, Genk en Luik.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws