Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Interlandbreak komt als geroepen voor onfortuinlijke Poulain

Benoit Poulain (Club Brugge - Gent)

Komend weekend géén Jupiler Pro League, maar wel tijd voor interlands. Ivan Leko moet het daardoor zonder 5 spelers stellen op training: Lior Refaelov (Israël), Erhan Masovic (Servië U21), Dion Cools, Jordi Vanlerberghe en Jens Teunckens (alle drie België U21). En ook Benoît Poulain moet dezer dagen verstek laten gaan.

Neen, voorlopig is het niet het seizoen van Poulain. De 30-jarige Fransman viel tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao uit met een spierscheur en stond daardoor langer dan aanvankelijk verwacht aan de kant. Afgelopen weekend kon Poulain zijn rentree vieren met een basisplaats tegen AA Gent, maar de centrale verdediger bezeerde zich al snel aan zijn schouder.

“In een andere match had ik me misschien wel nog laten wisselen, maar omdat het mijn comeback was, wou ik er echt niet af”, gaf hij eerder al aan in Het Nieuwsblad. Komende dagen moet blijken hoe ernstig de schouderblessure van Poulain is. Voor hem komt de interlandbreak dus net op tijd. Met Saulo Decarli moest tegen de Buffalo’s overigens ook een andere centrale verdediger al afhaken met een kwetsuur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws