Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“In het begin van het seizoen luisterde ik niet goed naar Leko”

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Dion Cools kroonde zich zondagnamiddag tot de held van Club Brugge. De rechterflank maakte in de slotfase het beslissende doelpunt en bezorgde blauw-zwart de drie punten in de Slag om Vlaanderen.

En dat terwijl Cools aan het begin van het seizoen niet eens in actie kwam… “In het begin van het seizoen luisterde ik misschien niet altijd goed naar wat de trainer echt wou”, zegt Cools in Het Nieuwsblad. “Het nieuwe systeem was aanpassen in vergelijking met vorig jaar, maar die hele flank bestrijken is echt iets voor mij.”

“Dat ik een moeilijk seizoenbegin kende? Echte kansen kreeg ik niet tijdens de voorbereiding. Plots werd ik in de basis gedropt en nu krijg ik het vertrouwen. Ik bekijk het vanaf nu wedstrijd per wedstrijd”, besluit de vleugelverdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws