Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“In België zijn er 2 ploegen die áltijd met een twaalfde man spelen”

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

De laatste confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp dateert van 8 februari 2004, toen Blauw-Zwart de ploeg met stamnummer één met een 4-0 pandoering huiswaarts stuurde. Komende zondag – oftewel 5.005 dagen later – is het opnieuw zover. Geen man die beter vooruit kan blikken op deze match dan Pascal Plovie. 

Onze materiaalmeester voetbalde in zijn hele carrière immers enkel voor Blauw-Zwart en The Great Old. Plovie is dan ook een blij man nu Antwerp opnieuw actief is op het hoogste niveau. “Het is echt een zegen dat zij weer in eerste spelen. Hoe je het ook draait of keert: Club Brugge en Antwerp zijn in mijn ogen de enige twee ploegen die altijd met twaalf man spelen. Die twee supportersclans zijn echt uniek.”

Antwerp liet al heel wat mooie dingen zien dit seizoen, maar op Jan Breydel maken László Bölöni & co volgens hem geen kans. “Met alle respect en sympathie voor Antwerp, maar ik zie Club Brugge toch winnen met duidelijke cijfers: 4-1. Antwerp nam een goeie start, maar lijkt me toch nog niet klaar om een heel seizoen bovenin mee te draaien. Als het van mij afhangt wordt Club kampioen en wint Antwerp Play-Off II”, besluit Plovie in Deze Week.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws