Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath bijt van zich af: “Ik ben geen De Gea en ook geen Buffon”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Ethan Horvath zag er zondagnamiddag niet al te best uit bij het tegendoelpunt dat Club Brugge slikte. Bij een lange bal verliet onze Amerikaanse doelman zijn doellijn, bedacht hij zich onderweg, gleed hij uit en werd hij uiteindelijk geklopt door Kubo. 

Na de wedstrijd beet Horvath van zich af. Eerst gaf onze keeper toe dat hij in de fout ging bij het tegendoelpunt, later reageerde hij zelfs nog iets feller op alle kritiek.

“Kijk, ik ben geen David De Gea van 26 en ook geen Gianluigi Buffon van 39. Ik ben Ethan Horvath, 22 jaar”, zegt onze doelman in Het Laatste Nieuws. “Ik werk hard en vind van mezelf dat ik steeds beter en beter word.”

“Maar toegegeven, vandaag was niet mijn beste dag. Ik vind dat je over het hele seizoen recht hebt op een paar slechte matchen, zij het natuurlijk niet elke week. Na vandaag zal het niet opnieuw gebeuren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws