Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hij wordt elke dag een beetje meer onsterfelijk bij Club Brugge”

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 van Club Brugge en Ruud Vormer speelde andermaal een sterke wedstrijd. De Nederlander is in goede doen, en dat bevestigen de statistieken ook. Vormer heeft inmiddels acht assists achter zijn naam staan. Niet slecht.

“Ruud Vormer, elke dag een beetje meer onsterfelijk in Brugge”, schrijft Het Nieuwsblad. “Met de komst van Nakamba en Jordy Clasie leek Vormer voor het eerst sinds lang een echte concurrentiestrijd te zullen moeten aangaan, maar de Nederlander heeft geen moment moeten vrezen voor zijn plaats.”

“Leko maakte hem kapitein en paste zelfs zijn opstelling aan – van twee centrale middenvelders naar drie stuks – om de infiltrerende kracht van de Nederlander weer beter tot uiting te laten komen. Dat hij bovendien elke vrije trap en hoekschop mag trappen, is een extra teken van vertrouwen in hem.”

Ruud is in bloedvorm

Vormer blijft maar assists geven, en doet zo nu zelfs al beter dan vorig seizoen. “Met acht stuks – gisteren deed hij er weer twee bij – evenaarde Vormer gisteren al het aantal assists dat hij vorig voetbaljaar over een heel seizoen uitdeelde en deed hij twee assists beter dan het seizoen voorheen. Na amper negen speeldagen. Ruud Ruud Ruud is in bloedvorm”, klinkt het tot slot.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws