Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Groot talent van Club Brugge geeft toe: “Een lichte shock”

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

De concurrentie bij Club Brugge is enorm groot, en dus besliste het bestuur op het einde van de zomerse transferperiode om nog enkele spelers elders onder te brengen. Zo stalde blauw-zwart talent Terry Osei-Berkoe (19) bijvoorbeeld bij amateurclub Knokke.

Daar hoopt onze youngster zich dit seizoen door te zetten. Toch was hij ietwat verrast toen Club Brugge besliste om hem uit te lenen. “Mijn eerste reactie was een soort lichte shock, maar meteen erna zag ik in dat ik alleen maar bij kon leren”, zegt Osei-Berkoe in Het Nieuwsblad.

“Per slot van rekening heb ik nog een lange voetbaltoekomst. Ik ben een zuivere flankaanvaller. Het maakt me niet uit of ik links of rechts uitgespeeld wordt”, benadrukt de Brugse huurling.

Vaste stek

Osei-Berkoe voelt zich alvast in zijn sas bij zijn nieuwe club. “Het klikt in Knokke, in een bende goeie spelers van wie ik onder andere Staelens en Verlinden kende. Een stap in het onbekende was het totaal niet en alles is hier tot in de puntjes georganiseerd.”

“Ik hoop dat ik een vaste stek in de ploeg kan claimen, maar de concurrentie blijft groot. Ik besef heel goed dat ik me onder coach Van Borm elke keer opnieuw moet bewijzen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws