Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ging Horvath in de fout bij vrijschopgoal Malinovski? Leko, Mechele en Vormer zijn het niet eens met elkaar

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Op zijn lijn is Ethan Horvath een uitstekende doelman, maar met uitvoetballen en hoge ballen heeft de 22-jarige Amerikaan het een stuk moeilijker. Zo zag de Brugse goalie er woensdagavond niet meteen goed uit bij het vrijschopdoelpunt van Roeslan Malinovski. Of was het gewoon pech?

“Of de doelman in de fout ging? Dat weet ik niet, ik ben geen keeper”, vertelt Ruud Vormer aan Het Nieuwsblad. “Voor mij was het eerder een gelukstreffer”, voegt onze kapitein eraan toe. Brandon Mechele twijfelde niet toen hij dezelfde vraag voorgeschoteld kreeg. “Ze hadden geluk met dat doelpunt. Een fout van Horvath vond ik het niet.”

Ivan Leko is het echter niet eens met zijn centrale verdediger. “Tegen Antwerp was hij top, maar vandaag maakte hij misschien toch een fout. Hij is jong en heeft talent, maar foutjes zoals vandaag betaal je cash. We mogen echter niet alles op hem afschuiven. Ik wil vertrouwen en tijd geven. Daarna zien we wel”, klinkt het op onze officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws