Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-aanhang klaagde over sfeer op Jan Breydel, maar Club-fans én Peter Balette leggen hen het zwijgen op

Peter Balette (AA Gent)

Club Brugge bleek afgelopen zondag met 2-1 te sterk voor AA Gent. Na afloop lieten heel wat Buffalo-fans zich negatief uit over de sfeer op Jan Breydel, terwijl die net geprezen werd in diverse media. 

Ook Peter Balette zag dat Blauw-Zwart heel wat steun kreeg van zijn twaalfde man. “Ik ben ontgoocheld over het resultaat en had natuurlijk liever puntengewin gehad. Leko spreekt over een vermijdbaar tegendoelpunt bij hun, maar net zo goed was dat bij ons het geval. Dat zijn doelpunten die je moet vermijden als je in dit toch wel kolkende stadion punten wil meenemen. Dus ik ga eerlijk zijn: dit komt toch wel hard aan. Vandaar toch wel een verslagenheid bij ons”, klonk het tegenover Sporza Radio.

Op sociale media vonden de meegereisde supporters van AA Gent de Brugse sfeer magertjes, maar enkele Club-fans merkten daarbij terecht op dat er op Jan Breydel geen luidsprekers zijn zoals dat in de Ghelamco Arena wel het geval is. “In ons stadion is een systeem ingebouwd waardoor het geluid van de fans versterkt de arena wordt ingestuurd”, bekende manager Michel Louwagie eerder daarover in Extra Time.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws