Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fans Club Brugge halen loftrompet boven: “Moet Martinez hem niet stilaan oproepen?”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Club Brugge legde zondagavond een beresterke prestatie neer op de mat van KV Oostende. Verschillende spelers blonken uit tijdens de 2-3-overwinning van Blauw-Zwart, maar één man in het bijzonder kon op heel wat lof van de supporters rekenen.

Zo werd Hans Vanaken op Twitter werkelijk overladen met lofbetuigingen. Onze spelmaker trok de lijn van voor de interlandbreak door en speelde ook in en tegen Oostende prima.

Met zijn rust aan de bal en prima passing had Vanaken – die zelf ook nog de paal trof na een heerlijke volley – andermaal een belangrijk aandeel in de overwinning van Club. Wij zetten de leukste tweets op een rijtje.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws