Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste basisplaats voor Club-huurling Perbet zorgt voor hilariteit bij manager Bayat

Jérémy Perbet (Club Brugge - AZ)

Jérémy Perbet was nog maar net gearriveerd op Jan Breydel of hij mocht zijn valiezen al opnieuw pakken. Zo belandde de 32-jarige Fransman uiteindelijk op huurbasis bij KV Kortrijk. Trainer Yannis Anastasiou wachtte echter tot de elfde speeldag om de ervaren spits in de basis te droppen bij De Kerels. Dat alles tot grote ergernis van manager Mogi Bayat.

Na drie nederlagen op een rij en een benarde situatie voor coach Anastasiou mocht Perbet zaterdagavond een eerste keer van bij het begin opdraven tegen AA Gent. De goalgetter werd naar het Guldensporenstadion gehaald om het scoringsprobleem op te lossen, maar moest tot dusver tevreden zijn met invalbeurten.

“De meneer die KV Kortrijk traint heeft besloten om Perbet zijn eerste basisplaats te geven, en dat op de elfde speeldag 😂😂😂 “, klinkt het vol minachting bij een Twitterende Bayat. De match tussen Kortrijk en Gent eindigde overigens op een 1-1 gelijkspel. Perbet werd na 72 minuten naar de kant gehaald.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws