Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dure vogel bij AA Gent werd op de korrel genomen door Club-belofte: “Ouwe”

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

AA Gent liet zijn spierballen stevig rollen tijdens de voorbije zomermercato, maar tot dusver leverde dat allesbehalve het gewenste resultaat op. Zo stelt bijvoorbeeld Damien Marcq – bij Sporting Charleroi een echte sterkhouder – als man van 2,5 miljoen euro nog altijd teleur. Het gevolg daarvan is dat de 28-jarige middenvelder geregeld moet opdraven bij de beloften van de Buffalo’s

Afgelopen maandag wonnen de beloften van Club Brugge met 0-3 een turbulente Slag om Vlaanderen. AA Gent telde nochtans maar liefst 8 A-kernspelers in de rangen: Thomas Foket, Kenny Saief, Franko Andrijasevic, Aboubakary Koita, Thibault De Smet, Siebe Horemans, Tesfaldet Tekie en Damien Marcq. Laatstgenoemde is één van de topaankopen die het moeilijk heeft om zijn beste vorm te pakken te krijgen in de Ghelamco Arena.

“Ik probeerde me te tonen tegen de beloften van Club, maar alles zat tegen, in een match tegen een tegenstander waarbij de gemiddelde leeftijd 18 jaar was. Eéntje maakte me op het veld zelfs uit voor ‘ouwe’. Dat deed toch een beetje zeer. Maar ik ben blij dat ik wat ritme heb kunnen opdoen, want ik had nauwelijks nog gespeeld sinds de match tegen Genk”, aldus Marcq in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws