Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Droevig nieuws voor Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won zondagavond in extremis met 2-3 op het veld van KV Oostende en zorgde zo voor een fantastische 27 op 30, maar voor Bart Verhaeghe kreeg het voorbije weekend desondanks een zwart randje. 

Zo moest onze voorzitter daags voor de match tegen de Kustboys onverwacht afscheid nemen van een dichte medewerker. “In de nacht van vrijdag op zaterdag overleed plots Peter Vandenberghe, een naaste medewerker van onze voorzitter”, klinkt het op de officiële website.

“Peter, een grote Club-supporter, werd amper 51 jaar. Hij zal gemist worden door de hele Club-familie. Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van Peter.” Ook BlauwZwartFans wil bij deze zijn oprechte medeleven betuigen aan alle nabestaanden. YNWA!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws