Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Doet Leko daarom geen beroep op Refaelov?

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Het draait voorlopig prima bij Club Brugge. Ivan Leko en zijn manschappen staan met een knappe 24 op 27 aan de leiding in de Jupiler Pro League. Eén man beleeft echter moeilijke momenten: Lior Refaelov.

Onze aanvallende middenvelder uit Israël komt nauwelijks aan de bak en moet zich zo goed als iedere week tevreden stellen met een plaats op de bank. Filip Joos en Wesley Sonck menen te weten hoe het komt dat Rafa niet of nauwelijks speelt.

“Leko kiest momenteel voor een systeem met veel diepgang. Refaelov is dan weer het typevoorbeeld van een speler die graag ín de bal komt en de bal in de voet wil”, aldus Joos in Extra Time. “Misschien is het net daarom dat Refaelov niet speelt”, voegde Wesley Sonck er nog aan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws