Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil verklaart zijn onverwachte basisplaats tegen Antwerp

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

Stefano Denswil blesseerde zich vorige week in de met 2-3 gewonnen wedstrijd op KV Oostende en kon deze week amper trainen met de groep. Het zag er dan ook lang naar uit dat Ivan Leko tegen Antwerp geen beroep zou kunnen doen op zijn centrale verdediger, maar de Nederlander verscheen in extremis dan toch aan de aftrap. 

“Ik was de afgelopen week inderdaad geblesseerd”, doet Denswil zijn verhaal op de officiële site. “Daags na de partij op Oostende stond mijn enkel nogal dik, maar na enkele dagen intensieve behandeling ging het steeds beter. Uiteindelijk vond ik mezelf voldoende hersteld en besliste ik dat ik fit genoeg was om te spelen.”

“Dit was waarschijnlijk geen mooie match om naar te kijken, maar soms heb je van die wedstrijden met heel veel duels en heel fysiek voetbal. We wisten dat onze tegenstanders van dat soort voetbal houden, dus wisten we vooraf hoe laat het was. Nu, ik vond ons ook niet bepaald als lammetjes spelen en dat bracht natuurlijk ook wat ambiance in de tent. Komende woensdag wacht ons weer een zware opdracht, maar we gaan met een lekker gevoel richting Genk en hopen dat we er ook de drie punten kunnen pakken”, besluit Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws