Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis negeert alles en iedereen bij wissel, Leko reageert

Dennis juicht (Club Brugge - Gent)

Opmerkelijk beeld, zondagnamiddag tegen STVV. Een bleke Emmanuel Dennis werd aan het begin van de tweede helft naar de kant gehaald, maar de Nigeriaan was daar niet mee opgezet. Dennis negeerde alles en iedereen en wandelde vervolgens gewoon naar de kleedkamer.

Geen al te slimme actie van onze aanvaller, maar Leko wilde er na afloop van de ruime zege tegen STVV geen item van maken. “Toch goed?”, aldus Leko in Het Nieuwsblad over het gedrag van Dennis. “Zo’n speler met karakter heb ik graag in mijn ploeg”, voegde onze trainer er nog aan toe.

Toch had Leko ook onmiddellijk een niet mis te verstane boodschap voor Dennis. “Dat karakter wil ik voortaan ook graag op het veld zien. We moeten eerlijk en kritisch zijn tegenover elkaar: of je speelt goed, of je speelt niet goed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws