Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis lovend voor Leko en ploegmaat: “Ik wou dat ik zijn lichaam had”

Salto Dennis

Hij arriveerde als nobele onbekende, maar Emmanuel Dennis ontbolsterde vrijwel meteen in het shirt van Club Brugge. De 19-jarige Nigeriaan verwent het publiek met zijn acties en scoort bovendien bijzonder vlot. Met dank aan Ivan Leko én de uitstekende samenwerking met spitsbroeder Wesley Moraes.

“Ik hou erg van de aanpak van onze trainer. Leko is een liefhebber van mooi voetbal. Maar hij is wél hard, hé… (grijnst) Elke training eist hij honderd procent concentratie en energie”, steekt Dennis de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

Voor Wesley doet hij hetzelfde. “Soms zou ik het lijf van Wesley willen – als hij tegen een muur loopt, valt de muur om. Het moet geweldig zijn om én power én explosiviteit te bezitten – kijk naar Cristiano Ronaldo, de jonge Ibrahimovic ook…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws