Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge en AA Gent vechten zondagnamiddag de eerste Slag om Vlaanderen van voetbalseizoen 2017-2018 uit. De Buffalo’s tellen momenteel 15 (!) punten minder dan Blauw-Zwart en komen voor het eerst sinds mei 2014 zonder trainer Hein Vanhaezebrouck naar Jan Breydel. 

Ivan Leko kan tegen AA Gent niet rekenen op geblesseerden Decarli en Clasie. Door de kwetsuur van onze Zwitserse verdediger staat Poulain – die terugkeert uit blessure – meteen in de basis. Hij kwam voor het laatst in actie tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao.

Andere namen als Butelle, Masovic, Touba, McGree, Vanlerberghe en Vlietinck werden dan weer gepasseerd door onze coach. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen pakten de fans van beide ploegen alvast uit met een ludiek spandoek.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Mechele, Poulain – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Dennis en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Mera, De Bock, Diaby, Refaelov en Vossen

Opstelling AA Gent

Kalinic, Gigot, Mitrovic, Asare, Dejaegere, B. Verstraete, Esiti, Simon, Kubo, Milicevic en Sylla

Bankzitters: Thoelen, Dusenne, Chakvetadze, Machado, Yaremchuk, Kalu of Raskin, Marc of L. Verstraete

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws