Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom zat Refaelov tegen STVV niet in wedstrijdselectie

Lior Refaelov (Club Brugge - Standard)

Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Jordi Vanlerberghe mochten zondagnamiddag tegen STVV invallen, maar van Lior Refaelov was er geen spoor. De Israëlische middenvelder zat uiteindelijk zelfs niet in de definitieve wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen De Kanaries.

Al had Ivan Leko een goede reden om Refaelov zelfs niet op de bank te zetten. Het Nieuwsblad weet dat Refaelov licht geblesseerd naast de wedstrijdkern viel. Pech voor Rafa, die zo alweer geen speelminuten kon verzamelen.

Leko bracht Refaelov in de competitie nog steeds maar drie keer aan de aftrap. Vier keer mocht de aanvallende middenvelder invallen. In totaal goed voor 236 minuten. Neen, Rafa is dezer dagen geen tevreden man…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws