Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Daarom gelooft Club Brugge iets meer in Wesley dan in Vossen”

Wesley Moraes (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko lijkt bij Club Brugge de laatste weken zijn basisploeg gevonden te hebben. De Kroaat zet wel enkele grote namen op de bank, zoals Lior Refaelov en Jelle Vossen. Die laatste moet toekijken hoe momenteel Emmanuel Dennis en Wesley Moraes de voorkeur krijgen.

Een bittere pil voor Vossen, die vorig seizoen nog de nummer één was in de punt. Sport/Voetbalmagazine ziet een verklaring voor de terugval van de Limburger in zijn mindere statistieken in de topwedstrijden vorig seizoen én de andere patronen die Leko in de ploeg legde.

“Vossen is op zijn best als hij in de zestien komt, maar niet als hij ver moet terugvallen en mee het spel moet maken. Bovendien zijn statistieken wat ze zijn. In het geval van Vossen: vorig seizoen twee Europese goals en in play-off 1 doelpunten tegen Zulte Waregem en KV Oostende, niet tegen Anderlecht of AA Gent”, klinkt het. “Vandaar dat ze bij Club nog altijd iets meer geloven in Wesley als hoofdaanvaller, ook al heeft die qua doelpunten veel minder op zijn palmares.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws