Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom besloot Corryn – met bebloede lip – om plots te gaan zitten op weg naar de zijlijn

Club Brugge mascotte

Zondagnamiddag deelde scheidsrechter Lawrence Visser 7 gele kaarten uit tijdens Club Brugge – Antwerp. De meest opvallende was echter die voor Antwerp-verdediger Alexander Corryn, die met dank aan László Bölöni een karton onder zijn neus geschoven kreeg. 

Na 10 minuten voetballen kreeg Club een vrijschop op een aantrekkelijke plaats. Visser merkte daarbij echter op dat Corryn een bloedlip had. Gevolg: de ref stuurde hem zoals het reglement voorschrijft naar de kant voor verzorging. Maar dat was duidelijk niet naar de zin van Antwerp-trainer Bölöni.

“Het was een gevaarlijke fase en ik zag dat de coach wou dat ik ging zitten”, doet Corryn zijn verhaal. “Als de coach dat vraagt, doe ik dat. Jammer genoeg gaf de arbiter die gele kaart. Je wint er misschien geen tijd mee, maar haalt de tegenstander wel even uit concentratie. Dat het er grappig uitzag, wil ik wel geloven”, besluit de verdediger van The Great Old bij Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws