Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke komt met hilarische tweet over videoref in Club – STVV

Marc Coucke (KV Oostende)

Club Brugge won zondagnamiddag met 4-1 van Sint-Truiden, maar achteraf ging het vooral over de videoref. De kinderziektes in het nieuwe systeem werden nog maar eens duidelijk. 

Zo nam scheidsrechter Bram Van Driessche wel erg uitgebreid de tijd om te bepalen of STVV-doelman Lucas Pirard al dan niet een penaltyfout maakte op Ruud Vormer. KV Oostende voorzitter Marc Coucke heeft zo zijn eigen kijk op de zaken.

“Heel leuke uitvinding gezien in Club – STVV: de scheidsrechter mag tijdens de match 5′ op klein scherm naar veldrijden kijken. Effe de-stressen. Serieuzer: video zou alleen mogen tussenkomen bij flagrante fout van scheidsrechter. Niet voor twijfelgevallen. Arbiter z’n autoriteit behouden!”, klinkt het op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws