Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke heeft groot compliment voor Club Brugge in petto

Marc Coucke (KV Oostende)

Club Brugge pakte in blessuretijd van de wedstrijd tegen KV Oostende alsnog de drie punten mee naar huis dankzij een doelpunt van Anthony Limbombe. KVO-voorzitter Marc Coucke toonde zich na afloop een sportieve verliezer.

“KV Oostende – Club Brugge: 2-3 na zalige match met verschrikkelijke uitslag”, opent Coucke via zijn officiële Twitterpagina. “Proficiat Club Brugge, veruit sterkste ploeg die we dit seizoen bekampt hebben”, voegt de voorzitter van Oostende aan zijn tweet toe.

Ook bij Sporza sprak de flamboyante voorzitter vol lof over de ploeg van Ivan Leko. “Ik vond Club Brugge ongelofelijk sterk. Na rust vond ik ons beter, maar aan het eind overdonderden ze ons opnieuw. Als we zo blijven spelen, dan gaan we nog een mooi seizoen spelen. Deze wedstrijd was Play-off I waardig.”

Een sportieve reactie van Coucke en een mooi compliment voor Club Brugge. Oostende nam het eerder dit seizoen al op tegen andere clubs zoals Anderlecht, AA Gent en KRC Genk. Blauw-Zwart telt na de zege in Oostende nu 27 op 30.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws