Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club mag zich dan tóch aan Antwerp-fans in 2 thuistribunes verwachten: “Uit goede bron vernomen”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

De eerste confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp na meer dan 13 jaar wachten brengt heel wat teweeg. Bij The Great Old is er massale belangstelling voor een ticket in het uitvak, maar er worden slechts 850 supporters van de ploeg met stamnummer één toegelaten. Ondanks maatregelen van Blauw-Zwart is de kans echter groot dat er ook in de thuisvakken Antwerp-fans zullen opduiken.

Club Brugge annuleerde vorige week al 200 tickets die door Antwerp-supporters gekocht werden in de thuisvakken. “We hebben al die namen laten checken wat betreft hooliganisme”, verduidelijkt korpschef Dirk Van Nuffel. “Blijkbaar zijn die supporters nog niet echt gewoon aan de combiregeling. Af en toe leggen ze die naast zich neer.”

Volgens Het Nieuwsblad wil dat desondanks niet zeggen dat er géén fans van de oudste club van het land zullen opduiken tussen de thuisaanhang. “Uit goede bron vernam onze redactie dat een honderdtal Antwerp-fans er tóch in geslaagd is om tickets te bemachtigen tussen de thuissupporters. Ze zouden zich vooral bevinden aan de rechterkant in de Westtribune en midden bovenaan de Oosttribune”, klinkt het in de krant.

“Wie op een andere manier dan in het bezoekersvak probeert binnen te raken, riskeert vervolging”, waarschuwt Van Nuffel. “Er zullen er wel door de mazen van het net glippen, maar als er Antwerp-supporters tussen de harde kern van Club belanden, wens ik die veel succes.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws